Klik "LIKE" jika suka TUK KIYAI: ISU SEMASA

Klik "IKUT" untuk teman TUK KIYAI

Sembang & Pesanan

http://tokkiyai.freeshoutbox.net/

CERITA/BERITA TERKINI

Logo 1Malaysia dilarang di Selangor. Apa reaksi PM 1Malaysia?

Label:

Logo di atas dilarang di Selangor

Kerajaan Negeri Selangor melarang logo 1Malaysia pada banner dan papan iklan yang dipasang di Selangor. Alasannya ialah kerana logo tersebut merupakan logo politik dan menyalahi undang-undang kecil kerajaan tempatan. Betul ke? Kalau betul, apa reaksi anda? Setuju atau sebaliknya.

Tindakan Kerajaan Selangor ini memberi tamparan hebat buat PM Najib yang mendakwa 1Malaysia hasil ciptaannya.

Kalau tak silap saya, sebelum ini Kerajaan Selangor juga melarang/mengharamkan Islam Hadari hasil idea Pak Lah Badawi.

Comment (1)

Setuju..... aku sampai dah muak tengok menatang ni di tv, tambah-tambah bila ada perempuan gemuk tu, terus aku tukar channel. APCO wajar nasihatkan perempuan gemuk tu selalu keluar TV, sebab lebih ramai ahli UMNO akan bengkek.... aku suka betul kalau ahli UMNO bengkek.

Logo 1Malaysia dilarang di Selangor. Apa reaksi PM 1Malaysia?
Khamis, Disember 23, 2010 | Author: Tuk Kiyai
Logo di atas dilarang di Selangor

Kerajaan Negeri Selangor melarang logo 1Malaysia pada banner dan papan iklan yang dipasang di Selangor. Alasannya ialah kerana logo tersebut merupakan logo politik dan menyalahi undang-undang kecil kerajaan tempatan. Betul ke? Kalau betul, apa reaksi anda? Setuju atau sebaliknya.

Tindakan Kerajaan Selangor ini memberi tamparan hebat buat PM Najib yang mendakwa 1Malaysia hasil ciptaannya.

Kalau tak silap saya, sebelum ini Kerajaan Selangor juga melarang/mengharamkan Islam Hadari hasil idea Pak Lah Badawi.

This entry was posted on Khamis, Disember 23, 2010 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

1 komen:

On 23 Disember 2010 10:59 PG , Tanpa Nama berkata...

Setuju..... aku sampai dah muak tengok menatang ni di tv, tambah-tambah bila ada perempuan gemuk tu, terus aku tukar channel. APCO wajar nasihatkan perempuan gemuk tu selalu keluar TV, sebab lebih ramai ahli UMNO akan bengkek.... aku suka betul kalau ahli UMNO bengkek.